PLANTADA COL·LECTIVA AL JARDÍ DE LA BARQUETA!

Com ja sabeu, el jardí és una part molt important de La Barqueta. Ara més que mai els infants i nosaltres hi passem gran part del dia. Sortim a  l’aire lliure i gaudim de la temperatura i les descobertes de nous tipus de vida que estació rere estació ens sorprenen amb colors, formes i textura.
Perquè una escola millori, s’ha de revisar, s’ha de reinventar i ha de poder escoltar; és per això que des del Comitè Ambiental de La Barqueta vàrem decidir ampliar les propostes i la varietat del nostre jardí: VÀREM ORGANITZAR UNA PLANTADA DE PLANTES AROMÀTIQUES AMB LES FAMÍLIES I L’AJUNTAMENT DEL MASNOU!

Els infants van anar agafant les plantes primer.
I després les van regar...
...amb molta cura...

Els petits van aprendre dels més grans,


...I els grans van ensenyar als petits.

Amb amor,...

...Somriures i Confiança.


Vàrem necessitar molt d'esforç i ganes de treballar!




Tot ensenyant conceptes com: regar, picar, plantar, enterrar...
Aprenent a col·laborar!

A explicar, a tenir paciència però també  escoltant.














Estem contents del que vàrem viure i veure:
Nens i nenes ajudant-se,
Enfonsant pala i rasclet...

...i posant terra després!
Nens i nenes feliços, col·laboradors i contents!!

Vàrem rebre recolzament de tot arreu i ara per ara tenim el talús més ben decorat i verd que mai! Els infants que hi van participar amb els seus familiars, des de llavors i cada matí tenen un respecte per no trepitjar cap des les espècies aromàtiques plantades, que ens deixa bocabadades..d’això se’n diu aprenentatge significatiu.



Així farem que aquests adults en potència estimin la natura i la terra, i el més important: que en tinguin cura.














Gràcies al Comitè Ambiental, a l'Ajuntament, en especial al Regidor de medi Ambient, Eduard Garcia i a la Tècnica Anna Aragay, que també van ser amb nosaltres per posar el seu granet de sorra, juntament amb un expert jardiner. I gràcies a totes aquestes famílies esplèndides, disposades, alegres participatives i col·laboradores que tenim a l'escola...i gràcies als nostres petits i petites, que fan que se'ns dibuixin somriures cada dia, amb cada cosa fem.
FINS MOLT AVIAT!

Comentaris

  1. Us felicito! Sembla una activitat realment rica!!!

    ResponElimina
  2. Va ser una experiencia molt maca tant pels pares com pels infants, vam passar una tarda fantastica!!Gracies a tot l'equip de la Barqueta, al comite ambiental i a l'ajuntament. Visca la Barqueta!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada