SORTIDA A SANT MATEU

Bon dia a tots/es!

Des de la Barqueta, sempre intentem gaudir dels infants amb les famílies, i a més si pot ser, ens agrada fer activitats relacionades amb la natura. D'aquest desig, va sorgir la idea de fer sortides relacionades amb les diferents estacions de l'any, per tal de veure els canvis de la natura durant els diferents períodes, així com recolllir material natural, per a poder decorar i fer propostes a l'escola.

Bé doncs, ahir vàrem fer la SORTIDA DE LA TARDOR! Vàrem quedar a les 17h a l'escola, i cadascú amb el seu cotxe, vàrem anar fins a Sant Mateu, un racó màgic, al mig de la muntanya, darrera del Masnou on vàrem poder gaudir de la natura, de l'aire pur i dels cavalls que feien la seva, mentre desenes d'ulls els miraven encuriosits!

Va ser impressionant veure quants cotxes seguits pujàvem a  la muntanya junts, fent pinya, fent escola. Va ser una estona preciosa, plena de somriures i ganes de conèixer-nos.

Volem donar les gràcies a totes les famílies que vàreu participar d'aquest moment tan bonic, avui aquest Post és per a vosaltres.

Per les Barqueres venir a treballar, és una plaer.














 












Comentaris

  1. Quina tarda més fantàstica i màgica amb aquella boira que ho embolcallava tot. La Sara, ex-alumna i germana d'en Marc del grup dels Mitjans, tot d'una em va preguntar: "Què és una ermita?" I jo ràpidament vaig improvisar una resposta: "Una ermita és una casa amb una campana al cap de munt de la teulada" I és clar quan vam arribar a Sant Mateu li vaig haver d'ensenyar on era la campana.
    Gràcies a totes i tots per haver vingut.
    Carme

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada