LA CASTANYADA

Bon dia a tots/es!
Com sabeu, durant aquestes darreres setmanes, hem estat celebrant una de les festes més boniques de l'any: la Castanyada. En aquesta época, com sabeu, es mengen castanyes, moniatos i panellets. Bé, doncs, a la Barqueta, ens agrada sempre que els infants visquin de manera significativa tot el que passa al seu entorn, i és per aquesta raó que com cada any, hem fet els TALLERS DE PANELLETS, on les famílies han pogut, juntament amb els seus fills/es i les educadores, fer panellets boníssims!!























 


Durant tota la setmana, cada matí fèiem fornades i fornades de panellets... fins que el dijous a la tarda...per fi va arribar el moment de menjar-nos-els!

Vàrem organitzar LA FESTA DE LA CASTANYADA per a que hi haguessin diferents activitats per a infants i famílies:

Gràcies a l'Ampa, la Senoyra Castanyera va poder fer-nos una visita a l'escola, i va portar castanyes per a tothom. I cada infant que anava a demanar-li castanyes, tenia l'oportunitat de fer una paperina amb paper de diari, com les de tota la vida!

Per altra banda, hi va haver un  taller de decoració de moniatos, cada familia va portar un moniato de casa, i des de l'escola vàrem oferir material per a decorar. Cadascú va fer servir la seva inventiva i imaginació...i del que va sortir, n'hem fet una exposició, que esteu convidats a venir a veure!

Finalment, i mentre tot això succeía...vàrem poder gaudir dels panellets i menjar-nos-els...eren boníssims!!

Vàrem passar una bona estona, una gran setmana...VISCA LA CASTANYADA!

Zara Bagà (educadora dels grups de Grans)


















Comentaris

Publica un comentari a l'entrada