TALLER D' ELABORACIÓ DE MATERIAL

Bon dia!

Tal i com ja hem fet altres vegades, ahir, entre infants, famílies i educadores vàrem iniciar la temporada de TALLERS D'ELABORACIÓ DE MATERIAL.

Aquests tallers consisteixen en trobades a partir de les 17'00 on el propòsit és elaborar material de joc per a l'escola. El nostre objectiu és que entre tots donem valor al material elaborat, pensat i fet per als infants, material, que sovint no es compra a les tendes i que està composat d'il·lusió, destresa i delicadesa de totes les mans que l'han tocat.

La germanor, la participació i la relació entre família i escola són els eixos vertebradors d'aquesta proposta.



Aquest cop vàrem fer TAULES DE FERRETER...


Grans i petits participen i col·laboren en millorar el material de joc que hi haurà a l'escola, això permet fer partícipes a les famílies del tipus de material que volem a l'escola i permet als infants crear i cuidar el material que ells mateixos han fet.


Tot i que alguns no sabíem ben bé com elaborar LES TAULES DE FERRETER, ens en vàrem sortir prou bé, i no ens vam rendir!


I aquí en teniu el resultat!!



Moltíssimes gràcies per participar a tots/es!! Va ser un plaer poder compartir els vostres coneixements, la vostra il·lusió i habilitats!! Som molt afortunades de tenir-vos a la Barqueta !

Fins aviat!!

Comentaris